Op de fiets naar de panda\'s
Vandaag hebben we een geweldig leuke dag gehad. We zijn naar Chiang Mai Zoo gefietst en hebben daar panda's bekeken!!! Wat zijn dat superleuke beesten.
We hadden fietsen voor 2 dagen gehuurd en meenden dat we best even naar de dierentuin konden fietsen. Kon ook goed hoor, maar fietsers zie je hier bijna niet, maar het was erg leuk om te doen. De dierentuin ziet er voor sommige dieren erg super uit. We konden heel dicht bij giraffes, nijlpaarden en andere dieren komen, je kon ze bijna aanraken en ook voeren behoorde tot de mogelijkheden.
De panda's waren toch wel het hoogtepunt. Toen we daar aankwamen zagen we de babypanda op scherm (dat wisten we) en ook papa was te zien ook al was het alleen maar zijn rug. Dat duurde even tot Henk riep dat het ook net zo goed een stabij kon zijn. Het was of hij dat hoorde, want hij begon direct in beweging te komen en we hebben schitterende foto's van hem gemaakt. Moeders was intussen ook al buiten gekomen dus die hebben we ook kunnen zien. Erg bijzonder. In het paviljoen hadden ze ook een snowspace gemaakt, die hebben wij maar overgeslagen. Binnenkort winter zat toch??
Op de terugweg hebben we eigenlijk alleen maar met onze fiets gerold, de dierentuin staat een beetje op de berg, dus bergafwaarts ging superlekker. Morgen gaan we 100 cc motoren huren om wat verder op te kunnen kijken. We wilden graag met de motor de bergen in, maar dat werd ons ernstig ontraden. Meestal luisteren we niet naar anderen, maar we hebben het nu twee keer gehoord, dus misschien doen we er verstandig aan op een andere manier in Mae Hong Son te komen.
Henk heeft net nog een fikse scheerbeurt gehad en ziet er weer puik uit. Kostte maar liefst 100 Bht, dus kappers kunnen maar beter niet hier werken, haha.
Oant de volgende keer!!
Ha Henk en Bettina,
Net even bijgelezen, klinkt goed allemaal. En erg herkenbaar, leuk om dingen te herkennen. Veel plezier nog!
hoi henk en bettina.
heel fryslan ligt plat, alles onder de sneeuw,tussen 15-25cm!! dus geen verkeer meer mogelijk.en we krijgen nog harde wind,mooi dat jullie zo genieten,en een helm doe je gewoon op zonder dat wij waarschuwen.
dat is het mooie we hoeven ons geen zorgen te maken over jullie!!shadow gaat goed,hij vermaakt zich wel.oare keer wer meer
leuk dat jullie het leuk hebben
het is hier nu ook prachtig
de kinderen hebben heerlijk buiten gespeeld
maar het word nu toch wel een beetje koud
daar hebben jullie lekker geen last van
geniet maar lekker
Héj Henk en Tinus,
Wat in feest hé! Jim dér mei 35 C yn 'e simmer fan Thailand, heerlijk! Hjir binne se oan it skiën troch de strjitten. In best pak snie en fannacht wurd it 15 under 0 ha'k heard.
Bin wer up to date, moaie foto's en ferhalen!
Geniet derfan,
Tút Tryntsje
hoi
15jier lyn sietn jimme mei de holle in parys
witte jimme dat nog?
giet it nog goed?
het hjir dik winter_15!!!!!!
moarn snie en hagel onwaar en hurde wyn
genietsje dus mar lekker fan de waarmte
Hoi leave skatten,
Leuk die foto's en jim ferhalen! Wy meie geniete fan een prachtige winterwrald. Echt krystfakansje!
Dikke tút,
J & H