Een heus aquarium
We slapen vanochtend tot 7 uur en hebben besloten dat we het vandaag rustig aan doen. We hebben om 9.00 uur met Putu afgesproken. We zullen dan met hem snorkelen! En ja hoor, om 9 uur regent het natuurlijk maar toch stappen we op de scooter en gaan we naar de boot. Binnen 10 minuten zijn we bij het koraalrif. Putu legt ons uit hoe het werkt met de snorkel en dan trekken we de flippers aan en begint ons snorkelavontuur. De eerste 10 minuten is het snorkelen even wennen, want is dat ding echt wel waterdicht en hoe gaat het dan met ademen…Na wat gestuntel gaat het goed en gaan we het prachtige koraalrif onder ons verkennen. Wat zijn er veel verschillende vissen en wat een mooie kleuren, heel finding Nemo komt voorbij. Putu heeft brood meegenomen en de vissen eten gewoon uit onze handen!! Het is erg bijzonder. Hoewel de zon niet schijnt en het een beetje regent is het toch prachtig. Soms zit het koraal maar zo’n 30 cm onder ons. Putu vertelt ons dat als de zon schijnt het nog veel mooier is, dus we houden nog wat tegoed. De rest van de dag gaan we het rustig aan doen.
Na de lunch gaan we een stukje lopen en lopen we tegen een resort in aanbouw aan. Daar krijgen we een rondleiding van de baas. Wauw en superdeluxe. We kunnen daar al een appartement kopen voor 75.000 euro en een villa met drie supergrote slaapkamers, met elk een eigen badkamer, een eigen zwembad, tuin, grote living echt supersuperluxe kost 225.000 euro, supermooi ingericht en al. Het is om je vingers bij af te likken maar toch denken wij dat wij ons meer thuis voelen tussen de cheap-cheap in plaats van 5-sterrensnobs. We bekijken de huizen samen met nog een stel nederlanders en ook zij vinden het interessant, maar ook voor hen is het niets. We sluiten de dag af met een bezoekje aan het strand en natuurlijk een heerlijke maaltijd van Komang. Als morgenochtend de zon schijnt gaan we weer snorkelen, zo niet dan gaan we weer scooteren…
Hey Henk en Bettina!!
Ook voor jullie nog een gelukkig nieuwjaar!!
Zo te lezen gaat het prima daar op Bali, ben jaloers!! Haha, had ook wel mee gewild :)
Hier in Kootstertille is alles prima, jullie huisje bevalt me super goed, het is hier heerlijk rustig! En dan nog maar te zwijgen over het bad!! Hihi, nou nog een fijne vakantie verder en in blijf jullie volgen!!
Dikke tút Trienke (en Pieter)
haaaaaj
wat een leuke verhalen
nog een gelukkig 2012(beetje laat maar wist niet dat jullie een site hadden)
zie jullie morgen wel op skipe
Gr myrna
Hallo daar,
De allerbeste wensen en een super gelukkig 2012 gewenst!! Jullie belevenissen klinken fantastisch. Wij hebben afgelopen week nog lekker van ons weekje vrij genoten. Morgen mogen we weer...... Gelukkig zijn we bespaard gebleven van natte voeten.... Het is hier wel even spannend geweest met het hoge water, er is hier vlakbij, in Lichtaard, een extra gemaal geplaatst om het hoge waterpeil hier te laten zakken. We zitten nu weer in iets rustiger vaarwater:) Geniet nog maar even lekker van het mooie weer daar en jullie vakantie!
Groeten ut Raard
Wybe, Renate, Lars en Louis
Hey Hallo,
Wat een prachtige verhalen.
Geniet nog maar lekker even
Liefs van ons